22 Nov 2016

AMSTERDAM -- (BUSINESS WIRE) -- C.H. Robinson heeft zich verzekerd van een contractverlenging met Tesco, een multinationaal kruideniers- en retailbedrijf voor algemene producten, voor de groei van de huidige distributie van hun brede scala van producten over geheel Polen.

C.H. Robinson heeft sinds 2011 een percentage van de activiteiten van Tesco Polen vanuit Tesco’s distributiecentrum in Gliwice afgehandeld als deel van een uitbestede transportoplossing. Na het besluit van Tesco om het huidige operationele model in Oost-Europa te synchroniseren, werd C.H. Robinson beloond met een uitbreiding van de huidige logistieke relatie, met uitbreiding van de Tesco-activiteiten naar de divisies van C.H. Robinson in Gliwice, Poznań en Teresin.

"Tesco heeft de afgelopen vijf jaar deel uitgemaakt van de klantenportfolio van C.H. Robinson en wij zijn erg enthousiast om de huidige activiteiten uit te breiden en vastberaden om de relatie verder te versterken," aldus Jeroen Eijsink, President van Europa bij C.H. Robinson. "Wij gaan graag de volgende fase in met Tesco, waar onze belangrijkste focus ligt op het leveren van kwaliteit en efficiënte service. Wij zijn van mening dat onze kracht ligt in het begrijpen van de behoeften van onze klanten, wat is terug te vinden in de belangrijke services die wij bieden."

Tesco approved

Matthew Rhind, CE Distribution Director, Tesco zei: "Wij zijn tevreden over de professionaliteit en kwaliteit van de service die wij hebben gekregen van C.H. Robinson sinds het begin van onze relatie met hen. De distributieoplossingen op maat en de expertise van het bedrijf hebben bewezen aan onze vereisten te voldoen. Wij hebben er vertrouwen in dat deze voortgezette samenwerking met C.H. Robinson onze strategieën zal ondersteunen in de jaren die voor ons liggen."

Tesco Polen maakt onderdeel uit van Tesco PLC, met hoofdkantoor in Welwyn Garden City, Hertfordshire, Verenigd Koninkrijk. Het Poolse team van bijna 30.000 werknemers werkt in hun netwerk van 400 winkels over geheel Polen en bedient elke week vijf miljoen klanten. www.tesco-polska.pl

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het versnellen van de wereldwijde handel om de wereldeconomie te stimuleren. Door gebruik te maken van de sterke punten van onze mensen, processen en technologie, helpen we onze klanten om slimmer te werken, niet harder. Als een van 's werelds grootste derdenlogistiekleveranciers (3PL) bieden wij via ons wereldwijde netwerk een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten. C.H. Robinson behoort tot de vooraanstaande wegtransport- en vrachtexpediteurs in Europa, met een dynamisch netwerk van kantoren over de gehele regio. Onze teamleden in Europa zijn meertalig, bedreven in het opbouwen van relaties en gefocust op het bedienen van hun klanten. Het bedrijf, onze stichting en onze werknemers dragen jaarlijks miljoenen dollars bij aan een verscheidenheid van organisaties over de hele wereld. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) is gevestigd in Eden Prairie, Minnesota, VS, en het bedrijf is beursgenoteerd aan de NASDAQ. Bezoek voor meer informatie http://www.chrobinson.com of bekijk onze bedrijfsvideo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.